Ім'я завжди накладає певний відбиток на долю людини, але не всі з них приносять щастя і успіх. Дізнатися, які 5 жіночих імен гарантують своїй власниці самотнє життя. Передає Clutch.

1. Олександра

Ім'я Олександра несе сильну чоловічу енергетику, тому його власниці дістається дуже твердий, вольовий характер. Дівчата з таким ім'ям прагнуть до лідерства і незалежності, тому їм дуже важко бути жіночними.

Щоб Олександрі було легше з протилежною статтю, їй потрібно навчитися віддавати верховенство у родині чоловіку і проявляти ніжність.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

2. Людмила

Людмила - це дуже яскрава, жіночна дівчина, яка легко знаходить спільну мову з оточуючими. Навколо неї багато шанувальників, але власниці такого імені - справжні ідеалістки. Вони шукають принца на білому коні, тому встановлюють для чоловіків дуже високу планку, і в результаті залишаються самотніми.

Людмилі потрібно знизити вимоги і навчитися приймати людей такими, які вони є.

3. Віра

Віра - це дуже самозакохана дівчина, яка потребує постійної уваги до своєї персони. У першу чергу від чоловіка їй потрібні красиві жести і докази його обожнювання. Коли перша закоханість згасає, вона кидає чоловіків, тому що вони більше не готові заради неї на все.

Секрет щастя для Віри у піднятті власної самооцінки і в розвитку почуття любові до самої себе.

4. Тамара

Тамара - це закрита, закомплексована особа, яка ретельно приховує свої почуття. Вона боїться зради, тому їй важко довіряти людям. Коли вона зустрічає свого чоловіка, то повністю занурюється у нього і її обранцю залишається тільки бігти.

Тамарі потрібно знайти опору в собі і не зводити увесь свій світ на одній людині.

дівчина
дівчина

5. Світлана

Світлана - це дівчина, яка відчуває на собі обов'язок нести якусь велику місію. У своєму партнері вона прискіпливо шукає світло і високу мету, але найчастіше не знаходить, і залишається одна.

Світлані потрібно жити теперішнім днем і не висувати партнеру завищені вимоги.

дівчина
дівчина

Нагадаємо, древні руни розкажуть про твоє майбутнє.

Раніше Знай.uа повідомляв, астрологи назвали знаки Зодіаку, які за копійку вдавляться.

Також Знай.uа писав, астрологи назвали знаки Зодіаку, які уникають шлюбу.