Американські батьки все частіше називають своїх дітей іменами з персонажів серіалу "Гра престолів". Про це стало відомо завдяки даними Служби соціального забезпечення США.

Імена з кожним сезоном серіалу тільки набирають популярність. Так, в Америці за 2018 рік з ім'ям Кхалісі було зареєстровано 560 дівчаток.

Для прикладу, всього роком раніше, в 2017 таких дівчаток було на 100 менше. Кхалісі в перекладі з вигаданого дотракийского мови означає "королева".

Ім'я Кхалісі ще в 2014 році увійшло в число найкращої тисячі імен для дівчаток.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Редактор видання Bloomberg Нік Тернер зазначив на своїй сторінці в Twitter, що ім'я Кхалісі в США зараз більш популярне серед дівчат, ніж Глорія, Енн або Джулі.

Крім цього, досить популярним у 2018 році було ім'я молодшої дочки Неда Старка Арьи. Було зареєстровано під таким ім'ям рекордна кількість дівчаток – 2545. Однак з розвитком цього персонажа в новому сезоні в 2019 році ім'я має всі шанси побити попередній рекорд. Відзначається, що за 8 років ця цифра зросла від 273 до 2545.

Також популярністю серед батьків-фанатів Гри престолів користується ім'я Дейенеріс Таргаріен, старшої дочки Неда Старка – Санса та ім'я королеви Семи Королівств – Серсеи.

Раніше повідомлялося, що актриса, яка зіграла матір драконів Дейенеріс Таргариен в неймовірно популярному серіалі "Гра престолів" відповіла на звинувачення колег за те, що вона залишила на столі горнятко з кавою в 4 серії 8 сезону шоу. Як відомо, під час перегляду фани помітили поряд з Емілією Кларк стаканчик з кавою з "Старбакса".

Після того, як киноляп породив сотні мемів, актор Ліам Каннінгем, який зіграв сіра Давосу Сиворта, жартома звинуватив Кларк у кавоманів.

Нагадаємо, стаканчик кави Starbucks посварив акторів Ігри престолів.

Як повідомляв Знай. ua, облисіла Емілія Кларк приклалася до пляшки.

Знай. ua писав, що як підготуватися до кінця Гри престолів.