Гороскоп на 15 травня Овен

Сьогодні ви будете занадто ніжно ставитися до всіх людей. Не варто висловлювати ці почуття, вас можуть неправильно зрозуміти.

Гороскоп на 15 травня Телець

Якщо у вас були якісь плани, то варто про них забути. Вам скажуть те, що повністю змінить ваш день, можливо навіть життя.

Гороскоп на 15 травня Близнюки

Вас сьогодні все буде відволікати від обов'язків. А за те, що ви не встигнете вас будуть картати. Цілком можливий скандал, не потрібно піддаватися на провокації.

Гороскоп на 15 травня Рак

Не потрібно сьогодні обмежувати свою життєрадісність і дотепність. Без них день буде просто неймовірно нудним для вас і всіх оточуючих.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гороскоп на 15 травня Лев

Щоб день пройшов веселіше, вам потрібно зібрати гостей або самим піти в гості. Будь-яка вечірка буде чудовим заняттям на день.

Гороскоп на 15 травня Діва

Сьогодні вам варто пройтися по магазинах з кимось. Може навіть просто в продуктовий. Приготуєте потім разом смачну вечерю.

Гороскоп на 15 травня Терези

Сьогодні вас спробують обдурити. Це може бути невинний дружній розіграш, але чи готові ви так сильно ризикувати?

Гороскоп на 15 травня Скорпіон

Не задавайте питання, якщо вже знаєте відповідь. Чужі поради вам ні до чого. Відмовтеся від них, але ввічливо, щоб не завести собі ворогів.

Гороскоп на 15 травня Стрілець

Ні до кого не обертайтеся сьогодні спиною в прямому і в переносному сенсі. Є люди, які так і чекають, щоб напасти, коли ви не бачите.

Гороскоп на 15 травня Козеріг

Вам слід сьогодні перечекати цей день і економити сили. Ваші спроби прорватися не будуть мати сенсу.

Гороскоп на 15 травня Водолій

Сьогодні у вас відкриється дар переконання. Постарайтеся скористатися ним по максимуму, поки не закрився.

Гороскоп на 15 травня Риби

Будь-які союзи будуть для вас дуже успішними, але тільки якщо ви будете на чолі. Інакше решта сильно захопляться власними інтересами.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.