За кілька днів до офіційного релізу, новий альбом німецького метал-гурту Rammstein злили в мережу. Про це повідомляється на сайті hasitleaked.com.

Правовласники заявили про видалення нового лонгплея, який з'явився в інтернеті з порушенням авторських прав.

Вихід платівки, яка поки не має назви, запланований на 17 травня. В неї увійдуть 11 треків, два з яких - Deutschland і Radio вже представлені.

Нагадаємо, німецька рок-група Rammstein опублікувала новий тизер свого майбутнього альбому. На ньому показана чорно-біла зйомка якоїсь міській площі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На кадрах дізналися Каховську площу, яка розташована в Херсоні. Її також називають «Три багнети»

В 2018 радянський монумент був знятий. У відео групи місце закрили за допомогою сірника, але воно все одно легко впізнається.

Цікаву деталь помітив житель Херсона Сергій Дзюман.

Устин Данчук, керівник Першої херсонської кіношколи, сличил тизер з Google Maps, і зробив детальну оцінку місцевості.

Варто нагадати, щоЛідер німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн розповів про відносини, які пов'язують його з співачкою Світланою Лободою. Виконавиця у травні 2018 року вдруге стала мамою. Але Лобода тримає в секреті, хто батько дитини. Шанувальники припускають, що тато дівчинки - німецький музикант Тілль Ліндеманн.

Журнал "Спека magazine" запитав прямо у Ліндеманна про його стосунки зі Світланою Лободою. Сівачку в грудні 2018 року бачили на його концерті в Москві, після якого вони разом поїхали в невідомому напрямку.

Зазначимо, в Білорусі чоловік може отримати термін за репост кліпу Pussy відомої німецької групи Rammstein. Правоохоронні органи зацікавилися жителем міста Гродно Андрієм сторінці у Вконтакте в 2014 році.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Омську паровозик катає дітей під Rammstein

Також Знай.uа" писав про те, що Гола Лобода виставила Линдеманну "рахунок".