24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала відео, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Судячи з геолокації модель гуляла в Києві.

В цей раз Альона Омович вирішила показати шанувальникам прогулянку біля басейну в коктейльному образі. На фотографії, яка з'явилася в записі моделі вона постала на огляд публіки у відвертому рожевому платті, що ледь прикрило величезний зад і силіконовий бюст моделі. Альона стоїть спиною, а точніше попою до камери, поклавши одну руку на пояс, а другою тримаючи сонцезахисні окуляри. Волосся моделі розпущене і злегка розпатлане вітром, а на її обличчі легкий макіяж.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Сьогодні була зйомка в дуже красивому місці. Сукня @lior_boutique". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.