Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Ісус перетворив воду на вино, а користувачі мережі перетворюють гроші на пиво

Користувачі соцмережі Twitter знайшли своє застосування чудесам Ісуса Христа і почали челлендж, в рамках якого на словах роблять з грошей пиво, а з маленьких бід — великий апокаліпсис. В основу жарту лягла біблійна історія про перетворення води на вино, і це божественний мем на всі випадки життя.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Спосіб створення жарту дуже простий: спочатку Ісус творить диво з водою, а після ви намагаєтеся повторити його досягнення зі своєю дипломною роботою, грошима або коханим.

Багатоликий Лазарєв став жертвою мема про безвихідь і смуток

Користувачі Twitter розібрали на меми виступ на Євробаченні-2019 Сергія Лазарєва. Номер з піснею Scream вийшов видовищним: у ньому російський співак ніби виливає душу в розпал грози, в той час як його оточують двійники. І кадрами з відео можна дуже чітко описати ряд життєвих ситуацій: від проблем з навчанням і роботою до звички драматизувати все, що відбувається.