Євробачення стартувало в Тель-Авіві і породило чимало чуток і скандалів з учасниками, які пройшли в фінал. А підсумкова битва обіцяє бути по-справжньому гарячою і музичною. 26 учасників будуть битися за кришталевий мікрофон і право провести конкурс у своїй країні.

Євробачення 2019
Євробачення 2019

Представник від Росії Сергій Лазарєв у півфіналі виступав з ліричною баладою Scream, яка супроводжувалася не менш драматичним виступом. Варто відзначити, що виконавець пройшов у фінал.

Номер Сергія Лазарєва візуально надто нагадував виступ представниці Північної Македонії Тамари Тодевської. В їх номерах основою були дзеркальні екрани. На них транслювали зображення виконавців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Пісня артистки з Македонії теж була не менш ліричною, але, все ж таки, на меми розтягнули саме виступ представника з Росії, яких зібралася вже достатня кількість.

"Лазарєв на Євробаченні виглядає чудово" - написав один з користувачів мережі і доповнив текст зображенням жаби і всі через страждальницький вираз обличчя Сергія.

Також були і ті, хто процитував іншу російську виконавицю МакЅим, так як побачив щось схоже в діях артиста на сцені і рядках популярної пені "Знаешь ли ты".

"Ти і твій куратор диплому за день до захисту" - написала користувач Ольга, доповнивши напис фото з виступу Сергія, де він відображений на всіх дзеркалах.

Та інші користувачі придумали своє смішні версії на виступ Сергія Лазарєва.

Нагадаємо, Філіпа Кіркорова чекала страшна доля: в мережі розповіли про переслідування маніяка.

Як повідомляв Знай.uаЮ Осадча і Сердючка підкорили Ізраїль пляжною вечіркою: "За Євробачення".

Також портал Знай.uа писав, що Євробачення 2019 стало фатальним для Лазарєва: ледве встав з ліжка.