В Ізраїлі закінчилося наймузичніша подія року - "Євробачення-2019". Переможцем " Євробачення-2019 став Дункан Лоренс з Нідерландів. Зазначимо, що саме йому букмекери пророкували перемогу. В останній раз Голландія перемагала на пісенному конкурсі в 1975 році. Друге місце посів представник Італії Алессандро Махмуд з піснею "Soldi", Сергій Лазарєв, який представляв Росію з композицією "Scream", виявився на третій сходинці.

У цьому році конкурс не відбувся без скандалів. Так, представники Ісландії, гурт Hatari представив епатажне шоу на сцені "Євробачення" - вони заспівали пісню Hatrið mun sigr. Самі артисти свій музичний стиль визначають, як суміш dark-electro, EBM і synth-punk з елементами сатири і провокацій.Крім БДСМ-перформансу група шокувала весь світ і політичною витівкою. Так, під час оголошення результатів голосування учасники групи дістали прапори Палестини і на камеру помахали ними.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Пісня під назвою "Ненависть восторжествує" адресована ізраїльським властям, її вони самі називають "пересторогою на майбутнє", а себе - "антикапіталістичним, садомазохістським, техноантиутопічним художнім колективом". Учасники групи навіть викликали прем'єр-міністра Беньяміна Нетаньяху на поєдинок в традиційній ісландській боротьбі глима в центрі Тель-Авіва. Нетаньяху не відповів, ізраїльські активісти запропонували зовсім не пускати ісландців на конкурс.

Нагадаємо, на прес-конференції перед Євробаченням вони заявили, що не планують висловлювати свої політичні ідеї, оскільки це суперечить правилам конкурсу. Але хтось із журналістів запитав з приводу арабо-ізраїльського конфлікту.

"Ми, звичайно, сподіваємося, що окупація закінчиться як можна швидше, і настане мир. Ми сповнені надій", - сказали учасники групи.

Зазначимо, арабо-ізраїльський конфлікт на протязі багатьох десятиліть залишається однією з найбільш вибухонебезпечних серед близькосхідних "гарячих точок".

Нагадаємо, відкриття цьогорічного пісенного конкурсу "Євробачення -2019" може стати одним з найяскравіших.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ізраїлі стартувало " Євробачення-2019.

Знай.uа писав на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні" .