Еротичний гороскоп на 22 травня Овен

Якщо партнер відмовив вам за своїми причинами, то не намагайтеся змінювати його рішення. Нічого не спрацює, а відносини зіпсуються.

Еротичний гороскоп на 22 травня Телець

Послухайте рекомендації зірок і піднімайтеся вище і разом з партнером, і на нього. Домінування проявить вас найкращим чином.

Еротичний гороскоп на 22 травня Близнюки

В цей день партнеру захочеться особливого, незвичайного сексу. Вам варто прислухатися і дати йому те, що він так сильно хоче.

Еротичний гороскоп на 22 травня Рак

Сьогодні вам буде дуже сумно, навіть якщо секс буде чудовим. Може під час нього було не те, що вам зараз потрібно, а може людина не та.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 22 травня Лев

Ваші любовні ігри будуть відбирати у вас занадто багато енергії, тому варто приготувати якісь закуски і поставити недалеко від ліжка. Цукерки або фрукти, наприклад.

Еротичний гороскоп на 22 травня Діва

Сьогодні ви будете дуже легковажні. У вашій голові сцени відразу з десятком потенційних партнерів. Але ввечері вам світить опинитися поруч з одним.

Еротичний гороскоп на 22 травня Терези

Ви з партнером будете хотіти абсолютно різних речей. Або спочатку прийдіть до компромісного варіанту, або навіть не починайте еротичні ігри.

Еротичний гороскоп на 22 травня Скорпіон

Не намагайтеся домогтися від партнера чогось особливого під час статевого акту. А то він ще подумає, що він вам потрібен виключно для сексу.

Еротичний гороскоп на 22 травня Стрілець

Сьогодні Стрільцям для більшої привабливості рекомендується всюди використовувати геометричні візерунки і абстракцію: шарфи, краватки, ковдри, навіть пози.

Еротичний гороскоп на 22 травня Козеріг

Ви сьогодні будете другом, а не об'єктом сексуального бажання. Можете нічого не чекати. А якщо почнете випрошувати, тільки покажете себе з поганої сторони.

Еротичний гороскоп на 22 травня Водолій

Водоліям сьогодні підійдуть всі пози, в яких ви перебуваєте спиною до партнера – це пов'язано з особливим розташуванням Юпітера, що впливає на м'язи і хребет.

Еротичний гороскоп на 22 травня Риби

Поки ви мрієте про прекрасного принца, багато ваших знайомих будують плани, як затягнути вас у свою постіль. Вибір за вами, принци зазвичай запізнюються.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.