Нагадаємо той факт, що в понеділок, 20 травня, завершився один з найпопулярніших серіалів "Гра престолів". Фінальна серія встановила абсолютний рекорд.

В прямому ефірі серіал подивилися близько 13,6 млн телеглядачів. З урахуванням першого повтору і стрімінг — 19,3 мільйона. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Гра Престолів
Гра Престолів

Завершальний епізод культового серіалу не обійшовся без ляпів. Так, наприклад, рука, яка раптово відросла одного з головних героїв "Гри престолів" Джеймі Ланністера. Починаючи з третього сезону, цей персонаж у виконанні Миколи Костер-Валдау ходив з золотим протезом. І раптом перед прем'єрою п'ятої серії восьмого сезону в мережі з'явилися кадри сцени, в якій він прощається з Серсеєю з живою рукою.

Увага, далі спойлери!!!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

А ось в шостій серії відповідальні за монтаж допустили дві явні помилки. У сцені, коли дракон Дрогон схиляється над своєю вбитою володаркою Дейенеріс Таргиерен, полеглої від руки Джона Сноу, кудись зник з кадру вонзенный в її груди кинджал! А мусив стирчати.

І ще один момент з пластиковою пляшкою.

Нагадаємо, Джордж Мартін остаточно заплутав фанатів "Гри престолів".

Як повідомляв Знай.uа Гра престолів 6 сезон 6 серія: фінал серіалу і питання від яких фанати лютують.

Знай.uа писав, Мати драконів Емілія Кларк прикрасила популярний глянець в прозорому вбранні.