Відома актриса, виконавиця ролі Ар'ї Старк в серіалі "Гра престолів" Мейсі Вільямс вирішила скористатися своєю популярністю для благих цілей. Про це повідомляє "Медіаняня".

Зірка створила спеціальний додаток Daisie для пошуку молодих талантів і навіть зібрала для нього пакет інвестицій. Завдяки новинці, актори-початківці зможуть продемонструвати свою роботу, відкривати проекти і співпрацювати один з одним через соціальну платформу.

Через 11 днів після офіційного запуску, програма досягла рубежу в 100 тис. користувачів.

Відомо, що стартап вже зібрав близько $2,5 млн початкового фінансування: фонд засновників вніс $1,5 млн, а співінвесторами виступили компанії 8VC, Kleiner Perkins і венчурна фірма Shrug Capital.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Було б пречудово, якби колеги Вільямс по "Грі престолів" наслідували її приклад у прагненні принести користь світу і людям.

Нагадаємо, Джордж Мартін остаточно заплутав фанатів "Гри престолів".

Як повідомляв Знай.uа, Гра престолів 6 сезон 6 серія: фінал серіалу і питання від яких люті фанати.

Знай.uа писав, Мати драконів Емілія Кларк прикрасила популярний глянець в прозорому вбранні.