Для землян звичайна травнева ніч з п'ятниці 18-го на суботу 19-го обернулася фантастичним жахіттям. Винна в цьому несподівана поява літаючих чорних об'єктів на фоні Місяця.

Так, армію невпізнаних об'єктів розсекретив повний місяць, так як на фоні "білого диска" об'єкти вдалося помітити навіть неозброєним оком.

Очевидець з Москви зняв загадковий політ на камеру. Така інформація надійшла в ту ніч від деяких жителів України, Туреччини, Фінляндії, Хорватії та Польщі.

Експерти відразу спростували версію про те, що на кадрах видно штучні супутники. На думку фахівців, супутники набагато менше, а їхня поверхня повинна була відобразити сонячні промені, як і Місяць. Уфологи вважають, що безліч чорних крапок може бути флотом прибульців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, серед грому і блискавок над містом здійнялося обличчя рептилоїда: кадри, від яких волосся дибки.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили прибульця з іншої галактики.

Знай.uа писав, чоловік зняв корабель НЛО просто у себе над головою.