В одному з міст США сімейна пара стала свідком надзвичайного явища. Усе побачене вдалося зафіксувати на відео.

Так, сімейство Тейлорів одного вечора вийшли надвір, аби подивитися на вечірню грозу. Коли вони спостерігали за цим природним явищем, то помітили щось незвичне в небі, хоча спочатку силует закривали хмари.

Почалася блискавка і вже за кілька спалахів у небі з'явився силует величезного розміру. Він був схожий на голову прибульця. Припускають, що на відео вдалося зняти реального гуманоїда з Нібіру. Оскільки сімейство Тейлорів дуже релігійне, те, що сталося прийняли як надзвичайно недобрий знак.

Скептики заявили, що це всього-на-всього ілюзія. На їх думку, це просто хмара, силует якої нагадує зображення прибульців. У свою чергу конспірологи кажуть, що такого явища раніше не спостерігалося. Вони попереджують про можливе вторгнення інопланетян на Землю.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прибульці готуються до нападу
Прибульці готуються до нападу

Зазначимо, що численні уфологи заявляють про нову дату Апокаліпсису на Землі. Вони переконані, що вплив найближчих планет негативно позначиться на людстві, на Землі почнуться руйнування. Вчені вважають, що в занепад прийдуть найбільші мегаполіси світу. Причиною цього стане неймовірний вплив найближчих планет. Однак Апокаліпсису варто очікувати не раніше 21 грудня 2019 року.

Нагадаємо, у Чикаго (США) місцеві жителі стали свідками вельми загадкового явища. Городяни помітили в небі яскравий круглий об'єкт, який розпався на кілька частин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мексиканській пустелі живе змієподібний прибулець. Експерти і користувачі мережі припускають, що в пустелі міг розбитися інопланетний корабель.

Також "Знай.uа" писав, спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом. Відомий уфолог Скотт Уорінг спробував встановити контакт з прибульцями, і це викликало катастрофу.