Штатний фотограф телеканалу HBO Хелен Слоан опублікувала свої улюблені фотографії, які робила в процесі зйомок Гри престолів. Крім того, жінка розповіла про деяких історіях, які були пов'язані з ними.

Слоан сама родом з Белфаста, Ірландії. Там вона і проживає в цьому місті проходила основна частина зйомок. Довгий час жінка підробляла в якості фотографа і працювала на низькобюджетних кінопроектах. Ідею про те, щоб подати заявку на шоу HBO їй подав один.

Хелен Слоан виконала чималу роботу і відправила в HBO портфоліо з величезною кількістю своїх робіт в товстій папці з шкіряним плетінням. Однак вона не особливо плекала надію на те, що великий телеканал погодиться взяти на роботу місцевого фотографа.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Слоан зробила десятки тисяч фотографій за весь час роботи над серіалом. Частина фотографій вона випустить у форматі ілюстрованої книги Photography of The Game of Thrones. Вона надійде у продаж в Америці у вересні.

"Гортаючи мільйон фотографій, які були зроблені за десять років, я зрозуміла: Боже, це ж те, про що я буду розповідати до кінця свого життя", - пояснила вона.

Фотограф назвала виконавицю ролі Кейтелин Старк актрисою з великим материнським серцем, яка щодня дивувала своєю добротою і щедрістю.

Так знімали кадри, коли героям серіалу потрібно було перестрибувати перешкоди.

Виконавця ролі Неда Старка Хелен назвала найдобрішим з людей, які в перші дні роботи був до неї не суворий, а по-батьківськи добрий.

Роль сина Дейенеріс насправді зіграла дочка самого фотографа.

Нагадаємо, фанатам показали забавні ляпи і головні рекорди Гри престолів.

Як повідомляв Знай. ua, Емілія Кларк розповіла, чим обернувся для неї фінал "Гри Престолів".

Також Знай. ua писав, що зірка "Ігри престолів" створила дивовижне додаток.