Інгредієнти:

- спагеті - 300г.
- салат ромен - 1 шт.
- вершкове масло - 40 р.
- креветки - 200г.
- томатна паста - 1 ч. л.
- коньяк - 3 ст. л.
- вершки - 400 мл
- мелений чорний перець - за смаком.
- сіль.

Процес приготування:


Відварити спагеті. Злити воду. Нарізати салат і згасити в маслі. Обсмажити креветки в маслі. Посолити. Підігріти на сковороді томатну пасту, додати коньяк, вершки і тушкувати 5 хв. Посолити і поперчити. В отриманий соус додати салат, креветки і ще згасити 2 хв. Змішати.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Приємного апетиту!

Як повідомляє портал "Знай.uа", тальний рецепт торта на День закоханих