Завдяки безвізовому режиму з Європейським Союзом українці стали багато і часто подорожувати по історичній Європі, велика частина з них вибирає подорож за кермом власного авто. Відпустка на машині має масу переваг, серед яких висока ступінь мобільності, зручність і комфорт, економія на покупці квитків (якщо подорожує все сімейство), відсутність обмежень по багажу, повна свобода дій. Подорож на машині - оптимальне рішення для родин з маленькими дітьми.

Щоб відпустка на авто не закінчилася суперечками й розбираннями на кордоні іншої держави, рекомендуємо відразу зібрати повний пакет документів, необхідних для перетину кордону. Крім закордонних паспортів, бронювань готелів та інших документів, водій автомобіля повинен мати при собі Зелену карту. Грін кард (Зелена карта) - різновид міжнародної страховки, яка передбачає автоцивільну відповідальність при настанні страхового випадку. Принцип роботи Зеленої карти аналогічний з українською Автоцивілкою. Якщо з вини водія автомобіля, на який оформлено страховку, сталася аварія на дорозі, страхова компанія винуватця ДТП компенсує збиток майну, здоров'ю та життю постраждалих. Таким чином, винуватець ДТП уникає значних матеріальних втрат, а потерпілий отримує повне відшкодування завданих збитків.

Яка вартість поліса і де його купити? Зелена карта на авто в Україні можна придбати в онлайн-режимі, відвідавши сайт страхової компанії PZU - лідера серед українських страховиків. Детальніше про компанію, доступні програми страхування та вартість послуг дізнайтеся на офіційному сайті компанії.

Переваги Грін карти для авто від PZU

PZU - велика європейська компанія польського походження, що є найбільшою страховою групою в Східній і Центральній Європі. Сьогодні PZU впевнено займає топові позиції в рейтингу найбільш надійних і фінансово стійких страхових організацій з багатим міжнародним досвідом роботи. Купити страховку Грін кард від PZU - значить гарантувати комфорт та безпеку поїздки за кордон. Зі страховкою від PZU у вас залишаться тільки приємні спогади від відпустки.

PZU- це:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
  • 200 років міжнародного досвіду, 25 років з яких - на території України;
  • 22 млн. Клієнтів, 4 млн. - українці;
  • оцінка «А-» за міжнародним рейтингом надійності;
  • міжнародні стандарти фінансової звітності;
  • суворий контроль якості обслуговування;
  • широкий асортимент програм на всі випадки життя;
  • топові позиції в рейтингу «Insurance TOP»;
  • 100+ офісів по Україні;
  • високий професіоналізм співробітників.

Купуючи Грін карту в компанії PZU і оформивши договір Страхування виїжджаючих за кордон з опцією «Еліт», кожен клієнт отримує бонус у вигляді безкоштовного користування послугою Assistance 24/7, що включає:

  • евакуацію автомобіля при поломці або ДТП;
  • доставку запчастин, палива;
  • технічну допомогу;

інформаційну допомогу (спілкування з представниками поліції, консультації з приводу дій на місці ДТП, пошук або бронювання номера в готелі, покупка авіа або ЖД квитків, надання телефонів найближчого СТО).