Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 12

Інгредієнти:

500 г свинячого живота, без кісток
1 літр курячого бульйону
4 свіжих лаврових листа
1 ст. л. чорного перцю
75 г масла
1 ч. л. паприки
2 ст. л. рідкого меду
2 ст. л. соєвого соусу
3 великих картоплі для випічки
50 мл подвійних вершків
2 зубчики часнику
100 г сиру, тертого
велика жменя петрушки, грубо нарізана
50 г борошна
3 яйця
500 г панірувальних сухарів
рослинне масло для глибокого смаження
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.

2. Кладемо свинину в духовку з бульйоном, лавровими листками і перчиками. Готуємо протягом 2-3 годин.

3. Проціджуємо соки. Подрібнюємо м'ясо, використовуючи дві вилки, відкидаючи будь-які великі шматочки жиру. Кладемо подрібнену свинину в миску з 25 р масла, паприки, меду і соєвого соусу і залишаємо маринуватися.

4. Доводимо велику каструлю солоної води до кипіння і варимо картоплю протягом 10-12 хвилин або до готовності. Зливаємо. Змішуємо з рештою олією, кремом, часником, сиром і петрушкою.

5. Змішуємо свинину та картоплю, приправляємо сіллю і перцем і охолоджуємо протягом щонайменше 1 години.

6. Поміщаємо борошно, яйце і хлібні крихти в три окремі чаші.

7. Поділяємо картопляну суміш на 12. Використовуємо руки, щоб сформувати картопляну суміш в маленькі крокети. Кидаємо кожен в борошно, потім яйце, потім в панірувальні сухарі. Кладемо на деко до готовності до смаження.

8. Нагріваємо до 180 градусів.

9. Смажимо крокети партіями протягом 2-3 хвилин або до золотистого кольору.

10. Посипаємо морською сіллю і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт зелені з беконом і горіхами.