Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г баклажанів

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

500 г помідорів

2 зубчики часнику

1,5 ст. л. винного оцту

2 ст. л. рослинного масла

сіль за смаком

2 свіжих червоних перця

Приготування:

1. Баклажани розрізаємо вздовж і готуємо на грилі або в духовці протягом півгодини, поки вони не стануть м'якими. Перець запікаємо на 25 хвилин. Потім очищаємо овочі і даємо охолонути.

2. Помідори очищаємо, потім нарізаємо і обдаємо окропом. Натираємо на великій тертці.

3. Баклажани та перці розрізаємо на дрібні шматочки, щоб перетворити в кашу. Натираємо пів цибулини на крупній тертці.

4. У блендері збиваємо часник і оливкову олію.

5. Все перемішуємо до однорідності.

6. Додаємо часник і винний оцет, приправляємо за смаком. Подаємо з хлібом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сырников.