Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 8

Інгредієнти:

400 г борошна

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

250 г вершкового масла

3 яйця

900 г гарбуза

200 г цукру

200 мл вершків 30% жирності

кориця за смаком

ванілін за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1.Просіваємо борошно в глибоку миску і руками перетираємо з маслом до стану крихт. Потім додаємо злегка збите яйце і замішуємо тісто. Загортаємо у плівку і залишаємо в холодильнику на 30-50 хвилин.

2. Очищаємо і виймаємо насіння з гарбуза. Нарізаємо кубиками, потім тушкуємо в каструлі з невеликою кількістю води до м'якості і випаровування рідини. Збиваємо в блендері до однорідності.

3. На борошняний поверхні розкачуємо тісто. Потім викладаємо його в круглу форму для випічки 30 см. Випікаємо протягом 30 хвилин у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці.

4. Гарбузове пюре збиваємо з двома яйцями, цукром, вершками і прянощами. Далі виливаємо у форму з коржем. Випікаємо 50 хвилин при 180 градусах.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх сосисок з курячого філе.