Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

250 г коктейлю з морепродуктів

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

1 головка цибулі

3 зубчики часнику

1 солодкий перець

1 помідор

350 мл томатного соку

1 ч. л. шафрану

1 ч. л. базиліка

1 ст. л. лимонного соку

2 яйця

Приготування:

1. Викладаємо морепродукти в миску і заливаємо гарячою водою. Залишаємо на 7 хвилин, потім зливаємо. Кладемо в каструлю і заливаємо 500 мл води. Кип'ятимо на середньому вогні.

2. Тим часом розігріваємо олію на сковороді і смажимо цибулю і часник. Далі додаємо їх в каструлю.

3. У ту ж сковороду додаємо подрібнений перець і помідор, підсмажуємо постійно помішуючи. Потім так само додаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Приправляємо.

4. Додаємо томаный сік, трави і знову доводимо до кипіння. Видавлюємо лимонний сік. Кип'ятимо ще 5-7 хвилин постійно помішуючи.

5. Збиваємо яйця і обережно додаємо в киплячий суп. Прибираємо каструлю з вогню і залишаємо на 5 хвилин. Потім розливаємо по тарілках і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузового пирога з корицею.