Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1 капуста

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

50 мл оливкової олії

2 яйця

270 г вершкового масла

400 мл молока

1,5 ст. л. солі

500 г борошна

2 ст. л. цукру

22 г дріжджів

Приготування:

1. Змішуємо борошно з половиною столової ложки солі, цукром і дріжджами. Перемішуємо з маслом за допомогою рук. Потім додаємо молоко і замішуємо тісто. Залишаємо в теплому місці на 40 хвилин.

2. Тим часом тонко ріжемо капусту, перемішуємо з сіллю і заливаємо окропом. Потім тушкуємо капусту в глибокій сковороді з оливковою олією і вершковим маслом протягом 10 хвилин. Далі додаємо молоко, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 20 хвилин постійно помішуючи. Тим же часом варимо 2 яйця.

3. Тісто розкачуємо на тонкі кола. Далі по черзі викладаємо на деко в один шар тіста і капусту. Зверху накриваємо останнім шаром тесту. Проколюємо виделкою пиріг і випікаємо протягом 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога з молоком.