Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г дріжджового тіста

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

200 г сиру

1 яйце

2 ст. л. цукру

1 ч. л. меду

1 ст. л. сметани

1,5 ч. л. борошна

щіпка солі

Приготування:

1. Розтираємо разом сир, яйця, цукор і мед. Додаємо сметану і борошно, гарненько все перемішуємо.

2. З тіста формуємо кульки, а потім лопаткою робимо в них поглиблення. У заглиблення кладемо начинку. Залишаємо на 30 хвилин.

3. Далі змащуємо ватрушки збитим молоком або яйцем.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо ватрушки приблизно 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глазурі з білого шоколаду.