Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

7 г естрагону

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

2 кг філе індички

450 мл вершків

2 яйця

сіль і перець за смаком

борошно за смаком

750 г картоплі

200 мл рослинного масла

550 г вершкового масла

75 г руколи

1 ст. л. білого сухого вина

Приготування:

1. Пропускаємо індичку через м'ясорубку 2 рази, додавши 200 г вершкового масла.

2. Додаємо одне яйце, сіль, перець, 300 мл вершків і змішати все до однорідної консистенції.

3. З фаршу формуємо котлетки, занурюємо в кожну борошно і обсмажуємо на рослинному маслі.

4. Варимо картоплю, додаємо 150 г масла і залишок вершків. Потім змішуємо все до стану досить рідкого пюре. Додаємо пару листків руколи.

5. Для соусу збиваємо на водяній бані жовток. Потім вливаємо його в вино, додаємо листя тархуну і все ще збиваючи акуратно вливаємо 200 г рідкого вершкового масла. Збиваємо поки не загусне. Приправляємо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного пирога.