Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 яйця

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

125 г цукру

250 г мигдалю

125 г цукатів

½ ч. л. меленої гвоздики

½ ч. л. меленої кориці

щіпка мускатного горіха

100 г цукрової пудри

Приготування:

1. Половину мигдалю подрібнюємо в борошно, половину рубаємо ножем.

2. Збиваємо яйця і цукор, поки цукор повністю не розчиниться.

3. Далі змішуємо мигдаль, цукати, прянощі, додаємо в яєчну масу.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо тісто на деко і випікаємо 15-20 хвилин.

5. Для глазурі змішати цукрову пудру з 2-3 ст. л. води.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного супу з плавленим сиром.