Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

200 г темного шоколаду

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

200 г вершкового масла

200 г цукру

5 яєць

110 г борошна

500 г вершкового сиру

10 г розпушувача

Приготування:

1. Кип'ятимо у великій каструлі воду.

2. Масло нарізаємо шматочками, шоколад ламаємо і кладемо в каструлю.

3. Коли вода закипить, знімаємо велику каструлю з вогню і ставимо на неї маленьку так, щоб на шоколад не потрапила вода. Розмішуючи до однорідності. Даємо охолонути.

4. В іншій мисці збиваємо 3 яйця і 130 г цукру. Додаємо шоколадну суміш, розмішуємо. Всипаємо борошно, просіяне з розпушувачем і ретельно перемішуємо.

5. В окремій мисці збиваємо вершковий сир, 2 яйця, 70 г цукру.

6. Змащуємо маслом форму для випічки. Виливаємо шоколадне тісто, залишивши пару столових ложок.

7. Зверху кладемо сирне тісто, не змішуючи.

8. Зверху викладаємо шоколадне тісто. Виделкою робимо мармуровий візерунок.

9. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо протягом 30-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх мюслів.