Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

3 бісквітні основи для торта

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

100 мл еспрессо

100 г гіркого шоколаду

370 мл вершків

250 г сиру маскарпоне

4 яєчних жовтка

120 г цукру

2 ст. л. цукрової пудри

3 ст. л. какао

Приготування:

1. Робимо перший крем: жовтки і цукор збиваємо до пишноти, потім додаємо маскарпоне і збиваємо ще 3-4 хвилини. Перший корж просочуємо еспресо. Далі на нього викладаємо крем, посипаємо какао і накриваємо другим коржем.

2. Для другого крему 200 мл холодних вершків збиваємо на льоду до загустіння, потім додаємо цукрову пудру і збиваємо до стану густого крему. Викладаємо крем на корж і розрівнюємо. Третій корж збризкуємо еспресо і кладемо зверху.

3. Готуємо ганаш: 170 мл вершків нагріваємо на водяній бані, але не кип'ятимо. Як тільки вони будуть близькі до закипання, додаємо в них шоколад і готуємо до однорідності. Далі готовим ганашем обмазуємо весь торт і залишаємо його в холодильнику мінімум на годину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.