Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

225 г рисової локшини

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

500 г свинячого філе

2 ст. л. рослинного масла

3 зубчики часнику

2 головки цибулі

2 ст. л. карі

3 жовтих перця

2 ст. л. рибного соусу

50 г кінзи

50 г листя базиліка

Приготування:

1. Рисову локшину заливаємо окропом і тримаємо у воді приблизно 7 хвилин, поки вона не стане м'якою. Зливаємо воду і перекладаємо локшину у велику миску. Півсклянки води від локшини залишаємо для фаршу.

2. Розігріваємо у великій сковороді 1 ст. л. масла, кидаємо в нього дрібно нарізаний часник і смажимо 1 хвилину. Додаємо свиняче філе, нарізане невеликими шматками і готуємо 3-4 хвилини, постійно помішуючи.

3. Обсмажену свинину перекладаємо в миску. Додаємо в сковороду олію і смажимо у ньому на середньому вогні подрібнену цибулю і перець приблизно 3 хвилини.

4. Коли овочі стануть м'якими, повертаємо свинину в сковороду і посипаємо каррі. Помішуючи, готуємо ще 1 хвилину.

5. Далі вливаємо чверть склянки води від локшини в сковороду з м'ясом, перемішуємо і кладемо м'ясо в миску з локшиною. Додаємо рибний соус, ще трохи води і кінзу з базиліком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога, який тане в роті.