Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

300 г тофу

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

200 г стручкової квасолі

1 червоний солодкий перець

2 зубчики часнику

3 ст. л. кунжутного масла

1 ст. л. свіжого імбиру

4 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. кунжуту

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками тофу приблизно 2х2 см, поливаємо соєвим соусом. Залишаємо на кілька хвилин, щоб сир просочився соусом.

2. Болгарський перець нарізаємо соломкою, квасолю варимо 2-3 хвилин.

3. Імбир і часник дрібно нарізаємо, обсмажуємо на кунжутній олії до золотистого кольору, виймаємо і викидаємо.

4. На сковороду, де смажиться імбир і часник викладаємо тофу, обсмажуємо до золотавої скоринки. Викладаємо тофу в миску. У ту ж сковороду кладемо перець і квасолю, обсмажуємо 2 хвилини. При необхідності додаємо ще трохи олії, поливаємо його соєвим соусом.

5. Змішуємо квасолю з перцем і тофу, посипаємо кунжутом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних зразів з грибами.