Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

450 г цукру

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

15 мл кукурудзяного сиропу

350 мл води

53 г желатину

1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

2 яєчних білка

Приготування:

1. Змішуємо в глибокому сотейнику цукровий пісок, кукурудзяний сироп і воду. Ставимо на вогонь і нагріваємо до 125 градусів.

2. Розводимо желатин у 175 мл крижаної води і починаємо збивати яєчні білки.

3. Коли білки перетворяться в густу піну, додаємо цукор і продовжуємо збивати до консистенції безе.

4. Коли сироп нагріється, знімаємо каструлю з вогню, вливаємо в неї желатин і починаємо обережно збивати віночком.

5. Далі починаємо повільно вливати цукрову суміш в білкову масу, одночасно збиваючи міксером на високій швидкості.

6. Коли суміш стане густою і охолоне, перелити її в неглибоку форму з антипригарним покриттям. Розподіляємо масу рівномірним шаром і даємо повністю охолонути.

7. Перед подачею присипаємо крохмалем і розрізаємо на квадрати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печені в духовці яблук з корицею.