Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

160 г цукру

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

2 ст. л. меду

6 яєць

190 г борошна

варене згущене молоко за смаком

шоколадна глузурь за смаком

Приготування:

1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білкової маси на менше 10 хвилин.

2. Потім обережно всипаємо борошно і перемішуємо знизу вгору.

3. Тісто виливаємо у форму, застелену папером для випічки. Розігріваємо духовку до 170-180 градусів і випікаємо до готовності.

4. Далі проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл.

5. Корж розрізаємо на 3 частини.

6. Промазуємо коржі сгущенкою. Верхній корж заливаємо шоколадною глазур'ю і в центр насипаємо трохи горіхів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цукерок з арахісу і інжиру.