Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ч. л. насіння коріандру

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

2 ч. л. насіння фенхелю

2 ч. л. насіння кмину

1 ч. л. солі

½ ч. л. перцю

1 ч. л. оливкової олії

680 г баранячих котлет на кісточці

Приготування:

1. Подрібнюємо в кавомолці коріандр, фенхель і кмин. Пересипаємо в миску і змішуємо з сіллю і перцем. Намазуємо м'ясо оливковою олією, потім натираємо сумішшю перців. Кладемо на деко і залишаємо на 1 годину.

2. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Смажимо м'ясо приблизно 25 хвилин. Виймаємо з духовки і залишаємо на 10 хвилин. Нарізаємо м'ясо між кістками на окремі шматки і викладаємо по 2 штуки на кожну тарілку. Подаємо з овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зеленого борщу зі щавлем.