Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 великих яблука

4 ч.л. меду

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

волоські горіхи

Приготування:

1. Яблука миємо, обертаємо паперовим рушником.

2. Зрізаємо верх у кожного яблука і обережно очищаємо від середини.

3. В отвір всередині яблука вливаємо ч.л. меду, насипаємо подрібнені горіхи до верху.

4. Зверху накриваємо верхівкою.

5. Кладем яблука в мультиварку. Закриваємо кришкою, готуємо при 120 градусах в режимі випічка протягом 35 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт неперевершених вареників з маком.