Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

1 головка цибулі

2 стебла селери

2 зубчики часнику

1 л овочевого бульйону

820 г квасолі

½ пучка петрушки

400 г помідорів

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. У каструлі розігріваємо оливкове масло і додаємо дрібно нарізану цибулю і селеру. Обсмажуємо 7 хвилин до м'якості. Додаємо подрібнений часник і бульйон, доводимо до кипіння, закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 15 хвилин до м'якості.

2. Зливаємо квасолю і промиваємо холодною водою. Додаємо в суп разом з томатами. Солимо і перчимо, додаємо нарізану петрушку. Варимо ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт швидкого салату з буряками та квасолею.