Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г картоплі

250 г печериць

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

1 цибуля

сіль та перець за смаком

олія для смаження

Приготування:

1. Сиру картоплю чистимо, миємо і натираємо на середній тертці.

2. Гриби миємо, чистимо та мілко нарізаємо.

3. Цибулю натираємо.

4. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком.

5. Викладаємо деруни на гарячу сковороду з олією і смажимо з обох боків на маленькому вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.