Час приготування: 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПорції: 4
Інгредієнти:
500 г картоплі
250 г печериць
Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
1 цибуля
сіль та перець за смаком
олія для смаження
Приготування:
1. Сиру картоплю чистимо, миємо і натираємо на середній тертці.
2. Гриби миємо, чистимо та мілко нарізаємо.
3. Цибулю натираємо.
4. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком.
5. Викладаємо деруни на гарячу сковороду з олією і смажимо з обох боків на маленькому вогні.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.