Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Склад:

2 ст. борошна

1/4 ст. окропу

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

8 ст. л. рослинного масла

30 г білих сухих грибів

1 ст. гречаної каші

1 цибулина

0,5 л води

3 лаврових листа

4-5 горошин чорного перцю

2-3 зубчики часнику

1 ст. л. зеленої петрушки

Приготування:

1. Для тіста в соняшникову олію наливаємо окріп, додаємо борошно і швидко замішуємо тісто. Розкачуємо його в дуже тонкий пласт.

2. Для начинки варимо гриби у воді. Відвар виливаємо в окрему миску, подрібнюємо гриби, обсмажуємо з цибулею на олії, перемішуємо з кашею і добре розминаємо в однорідну масу.

3. Тісто розкачуємо невеликими квадратиками або вирізаємо склянкою кружечки. Кладемо на кожен начинку і ліпимо пельмені.

4. Деко змащуємо олією, викладаємо пельмені і випікаємо їх протягом 15-20 хвилин.

5. Потім кладемо пельмені в горщик, заливаємо грибним відваром, солимо, додаємо прянощі і ставимо на 15 хвилин у духовку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт маринованих печериць за 7 хвилин.