Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 100 г буряків
  • 100 г капусти
  • 70 г моркви
  • 2 ст. л. масла
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка чорного меленого перцю
  • 1 щіпка цукру
  • 1/2 ч. л. оцту
  • 1 пучок зеленого цибулі

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми покажемо вам надзвичайно простий і дуже смачний рецепт салату, який ідеально підходить під час Великого посту і як легка закуска у звичайні дні. Смачний овочевий салат наповнений корисними вітамінами та микроелементами, який подарують заряд енергії та бадьорості.
  2. Для приготування такого салату нам знадобиться: капуста, морква, олія, сіль, оцет, перець, трохи цукру і буряк. Приступимо.
  3. Для початку овочі миємо та очищаємо від шкірки. Тонко шаткуємо капусту. Додаємо до неї терту моркву.
  4. Солимо, додаємо цукор, оцет і мелений чорний перець, перемішуємо. Натираємо буряк, поливаємо оливковою олією і перемішуємо. Залишаємо постояти.
  5. З'єднуємо овочі в салатниці і перемішуємо. Нарізаємо зелену цибулю, додаємо в салат.