Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 300 г печериць заморожених
  • 200 г броколі заморожених
  • 200 г замороженої зеленої стручкової квасолі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 ч. л. солі
  • перець чорний мелений за смаком
  • 4 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Приготування:

Сьогодні ми покажемо вам як правильно і смачно зтушкувати свіжозаморожені овочі на сковороді або на пару. Таке овочеве рагу з морожених овочів - смачний варіант для швидкої легкої вечері, як гарнір або начинка для інших страв. Рецепти таких овочів дуже різноманітні. Для нашої страви ми використовуємо окремо заморожені брокколі і квасолю. Але ви можете приготувати асорті з готових сумішей. Відмінно підійде мексиканська суміш, різні весняні суміші, можна також використовувати гавайську, готувати з картоплею і робити з заморожених овочів справжні гарніри. Ми будемо смажити спочатку, а потім використовувати гасіння. Ви також можете варити на пару, або просто навіть запекти овочеві суміші з пакета. Спосіб приготування із замороженими овочами дуже простий і дійсно смачний. З овочів можна приготувати навіть лечо. Приступимо.

  1. В першу чергу очистіть цибулю і моркву. Нарізаємо цибулю пір'ям, а моркву - кубиками.
  2. У глибокій сковороді розігріваємо масло і викладаємо цибулю з морквою. Готуємо до м'якості приблизно 5 хвилин на середньому вогні.
  3. Додайте в сковороді або каструлі нарізані пластинками печериці і заморожені брокколі і квасолю. Додайте сіль і перець за смаком. Обсмажити без кришки приблизно 8 хвилин, щоб велика частина рідини, що випарувалася, а потім закрийте овочі кришкою і тушкуйте 10 хвилин на слабкому вогні, до готовності. Смажені овочі готові.
  4. За смаком можна додати при подачі обсмажений кунжут або горішки, а також спеції за смаком.
  5. Смачного! Дуже смачно готувати цю ж страву на вершковому маслі. Можна додати будь-яку овочеву заморозку, яку ви любите, або яка просто є у вас на даний момент.