Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 2 л води
  • 500 г курячого філе
  • 250 г картоплі
  • 100 г макаронів
  • 1 цибулина середнього розміру
  • 100 г моркви
  • сіль і перець за смаком
  • лавровий лист

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Приготування:

Цього разу ми покажемо вам як правильно приготувати наваристий рецепт супу з макаронами. Варити такі супи дуже просто, макаронний суп з куркою - це універсальне блюдо, яке люблять усі. Рецепт має дуже простий склад, а зварити курячий супчик з макаронними виробами ви зможете всього за 30 хвилин. Ми будемо готувати страву на курячому бульйоні з картоплею і локшиною. Можна доповнити суп капустою, грибами і морквою. Готуємо разом смачний рецепт покроково.

  1. Миємо й ріжемо куряче філе на шматки середніх розмірів.
  2. Наливаємо в каструлю холодну воду і викладаємо туди курку.
  3. Доводимо до кипіння на сильному вогні, потім зменшуємо вогонь практично до мінімуму і варимо близько 20 хвилин, періодично знімаючи піну.
  4. Якщо ви хочете, що б у вас вийшло смачне м'ясо, то треба посолити відразу ж як закипить, а якщо хочете, щоб у вас вийшов красивий прозорий бульйон, то солити треба наприкінці варіння. Коли вода закипить, бажано не накривати каструлю кришкою, тоді бульйон буде прозорим.
  5. Поки курка в каструлі вариться, готуємо овочі для супу. Он вони, чекають мене.
  6. Трьом моркву на середній тертці.
  7. Нарізаємо дрібно цибулю і відправляємо його на сковороду з заздалегідь розігрітою олією для обжарювання на середній потужності. Трохи солимо.
  8. Через 3 хвилини додаємо до цибулі моркву, яка хороша для супу тільки в підсмаженому вигляді, просто зварена морквина загалом-то ніяка. Морква віддає колір і смак тільки при підсмажуванні. Ще через 3 хвилини знімаємо сковороду з вогню.
  9. Картоплю нарізаємо брусочками або кубиками.
  10. Коли курка зварилася, виймаємо шматки м'яса з бульйону. Трохи їх остуджуємо і ріжемо на шматочки середніх розмірів.
  11. У киплячий бульйон додаємо картоплю.
  12. Через 10 хвилин додаємо цибулю з морквою і куряче м'ясо.
  13. Слідом додаємо вермішель і перемішуємо, щоб вона не злиплась.
  14. Тепер слід суп посолити за смаком, поперчити (можна додати за смаком лавровий лист). Варимо стільки, скільки вказано на упаковці з вермішеллю мінус 1 хвилина. Знімаємо каструлю з плити, чекаємо пару хвилин і подаємо. Класичний домашній суп з курки з макаронами готовий. Ви також можете зробити пісний варіант. Приємного апетиту!