Команда Громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна» на чолі з головою київського осередку Олександром Федоренком взяла участь в акції «Чесний вибір – проти підкупу».

Захід відбувся біля Адміністрації Президента. Активісти вимагали від діючої влади зупинити нахабний підкуп громадян і використовувати лише законні методи агітації.

На акції неодноразово наголошували на розробленій сітці підкупу виборців, якою користується штаб Порошенка.

Символічно учасники акції подарували Президенту Порошенку рибальську сітку з купюрами з його зображенням.

Голова столичного осередку партії Громадський рух «Рідна країна» Олександр Федоренко зазначив, що громадяни повинні протистояти підкупу і фальсифікаціям:

Популярные статьи сейчас
Отдавать по 10% от пенсии не придется: "Киевстар" порадовал стариков бюджетным тарифом "Нафтогаз" предупредил всех: нужно успеть до 25 апреля Два тарифа на воду: новые цены установили для жителей многоэтажек и частного сектора Расписываться не нужно: когда повестка будет считаться врученной
Показать еще

«Ми плануємо й надалі працювати в напрямку пропаганди проти підкупу і фальсифікації. В штабі Анатолія Гриценка сьогодні працює гаряча лінія, через яку ми фіксуємо всі порушення. Закликаємо всіх не бути байдужими до майбутнього країни. Збережемо голос – збережемо майбутнє».