Схоже, що інопланетяни вже перестали ховатись від землян і не соромлячись, просто в небі спокійно собі прошвирюються перед літаками.

Так, пілоти відразу декількох авіаліній заявили про непізнаний літаючий об'єкт (НЛО) в небі над Ірландією. За словами співробітників авіакомпаній, вони помітили дивний літаючий об'єкт, який випромінював світло.

Державне управління авіацією Ірландії приступило до розслідування інциденту, повідомиляє Daily Mail.

Спочатку про появу НЛО повідомила жінка-пілот Boeing-787 авіакомпанії British Airways, який прямував з Монреаля до Лондона.

За її словами, в небі було дуже яскраве світло, яке "дуже швидко рухалось".

"Воно (світло) з'явилося зліва, а потім полетіло на північ. Потім вогонь раптово пропав", - заявила пілот диспетчеру, який не зафіксував на радарах появи будь-яких об'єктів в небі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вслід за нею про незвичайне явище повідомив пілот лайнера Virgin Airlines, що слідував з Орландо в Манчестер. За його словами, вогні рухалися за схожою траєкторією і нагадували метеор, який входив в щільні шари атмосфери.

Інформація про дивне світіння надійшла також ще від одного пілота, який дуже зрадів, коли дізнався, що об'єкт бачив не лише він.

Щоправда, наразі невідомо, що саме побачили пілоти. Але держуправління авіацією вже почало займатися розслідуванням дивного інциденту.

Нагадаємо, житель Лас-Вегаса (штат Невада, США) помітив і зняв на відео відразу кілька невпізнаних літаючих об'єктів. НЛО оточили одну з офісних будівель, розташованому на території міста. Здивований, очевидець передав відео уфологам, які уважно вивчили матеріал і прийшли до несподіваного висновку.

Як повідомляв портал Знай.ua, на офіційному сайті NASA з'явилося фото з описом, що в пустелі Юти впав НЛО, після того, як його знайшли радари космічного агентства і збив вертоліт збройних сил США.

Також Знай.ua писав, НЛО попередив землян про ядерний апокаліпсис