"Вперше за шість років нова місія приземлиться на Марсі. 26 листопада марсохід InSight від NASA здійснить посадку на червоній планеті в 15 годин (по Вашингтону - ред.)" кажуть в NASA.

Також повідомляють, що завдання марсохода InSight – це дослідження внутрішньої частини Марса. Як говорить генеральний директор неурядової організації Planetary Society Білл Най, InSight буде бурити землю Марса, що, в свою чергу, дозволить дізнатися більше деталей про те, як формувалася не тільки червона планета, але і наша рідна Земля.

колонізація Марсу
колонізація Марсу

Нілл також додав, що завдяки цьому люди зможуть дізнатися більше інформації про походження своєї планети, а також отримають відповідь на запитання, чому ж наша і червона планета настільки схожі, але все ж мають деякі відмінності.

Як повідомляє CNN, NASA проведе пряму трансляцію посадки марсохода.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Повідомляється, що місія була розпочата ще 5 травня 2018 року. Як відомо, у 2012 році на поверхні Марса приземлився марсохід Curiosity.

Нагадаємо, Людство врятовано? Вчені знайшли "старшу сестру" Землі

Європейські астрономи відкрили відносно невелику "супер-Землю", що обертається навколо зірки Барнарда, найближчого до нам одиночного світила. Її опис і перші знімки були представлені в журналі Nature. Про це пише Хвиля.

Сатурн
Планета

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Неймовірне відкриття: простий організм допоможе колонізувати Марс

Не так давно вчені з'ясували, що лишайники - ключовий інгредієнт у різних видах ракетного палива. Вся справа в тому, що вони являють собою асоціацію грибів і мініатюрних водоростей і виробляють водень. Інформація про нові дослідження з'явилася в журналі Astrobiology.

На думку дослідників, довговічність лишайника робить його ідеальним для заправки космічних апаратів. У той же час інженери переконані, що даний організм вирішить проблему подорожей до інших планет.

Також Знай.ua" писав про те, что Гуманоїд на Марсі шокував NASA, колонізація під загрозою