Компанія men's Pharmacy вирішила провести незвичайний експеримент. За їх замовленням, комп'ютер зробив синтез найсексуальніших лиць. Беручи під увагу наші з вами переваги. Вони ж були взяті, виходячи з численних питань, проведені компаніями Glamour, Rankеr. Людям пропонували вибрати найсексуальнішу і найбільш привабливе персону з шоубізнесу. Беручи до уваги ці переваги, комп'ютер показав найдосконаліші лиця.

найсексуальніше лице взяло на себе у кожного потроху: кучеряве волосся дісталися від Ейдана Тернера, красивими очима кінцевий портрет зобов'язаний британському акторові Крісу Хемсворту (Chris Hemsworth). Все це комп'ютер як слід поліпшив і додав трохи Марка Уолберга (Mark Wahlberg) — американського актора Джейка Джиленхола (Jake Gyllenhaal) — американського актора і продюсера - і британського музиканта і фотомоделі Джеймі Дорнана (Jamie Dornan).

Жіночий еталон краси – це комбінація американської моделі і актриси Кейт Аптон (Kate Upton), американської актриси і співачки Скарлетт Йохансон (Scarlett Johansson) і американської актриси Олександри Даддарио (Alexandra Daddario).

На жаль, чи на щастя, абсолютних ідеалів в природі не існує, і комп'ютер навряд чи зможе це змінити, але раптом коли-небудь і знайдуться чоловіки і жінки, близькі до досконалості? Не виключено, адже проживає нас на планеті близько 7 мільярдів і вибрати є з кого.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще


Нагадаємо, Спокуслива Ана Чері зачарувала милою посмішкою, але фанати дивляться не на обличчя

Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. На своїй сторінці у соцмережі модель опублікувала миле фото в спокусливому топіку.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", "Я зробив це, щоб втекти від ниття тещі": чоловік вдавав, що втратив пам'ять, але історія в браузері його видала

Також Знай.uа" писав про те, що Божевільний обвал Bitcoin, інвестори рвуть волосся, криптовалюті загрожує крах