Може інопланетний корабель отримувати енергію з допомогою природної стихії? Могли інопланетні кораблі перенести величезний розряд? Фахівці сходяться на думці і одноголосно відповідають – так.

Це вже не перший космічний корабель, який був помічений в небі під час грози. На сьогоднішній день жоден літальний апарат, винайдений людством не в змозі витримати сильний заряд блискавки.

Прибульці навмисно опиняються в епіцентрі стихії з метою використати удар блискавки. Єдиною логічною відповіддю на питання про доцільність даного вчинку є те, що таким чином гуманоїди заряджають космічний апарат.

Незважаючи на те, що багато користувачів мережі критикують затвердження уфологів, такі інциденти, мабуть, одні з унікальних в історії сучасної науки. Адже в даному випадку уфології і фізики зійшлися на думці.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А унікальні кадри, опубліковані в мережі, в черговий підтвердили, що на Землі існує інопланетний слід.

Блогер заявив, що йому вдалося зняти на відео інопланетний корабель, який намагався сховатися за розрядом блискавки. На кадрах видно, як в небі парить об'єкт трикутної форми, який стає видно тільки при спаласі світла, повідомляє.

Відео з'явилося на каналі UFO Today, творці якого запевняють, що інопланетні істоти таким чином отримують енергію для свого корабля. Втім, немає ніяких доказів того, що кадри є достовірними.

"Ці таємничі об'єкти харчуються енергією від удару блискавки, вимірної в 200 тис. ампер. Таким чином вони заряджають свої міжгалактичні батареї", – розповідає блогер.

Проте деякі користувачі мережі визнали, що непізнаний об'єкт міг бути звичайною оптичною ілюзією через хмари.

Нагадаємо, мешканка Швеції виклала на YouTube відео, на якому видно якийсь дивний об'єкт, знятий в небі над Гетеборгом. Користувачі мережі відразу ж почали пропонувати свої версії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", добре замаскований непізнаний літаючий об'єкт був помічений уфологами на території Угорщини. Дослідникам вдалося зафіксувати невидимий об'єкт за допомогою інфрачервоної камери.

Також "Знай.uа" писав, на Міжнародній космічній станції (МКС) уфологи виявили дивний літаючий об'єкт великого розміру, який рухався в протилежну сторону від станції.