Співробітник NASA, біофізик Сільвано Коломбано представив громадськості своє дослідження, в якому він висунув припущення щодо пошуків інопланетян у рамках проекту SETI.

Варто зазначити, що дана робота буквально за лічені дні стала справжньою сенсацією. Звичайно, вона набула популярності завдяки старанням великих авторитетних ЗМІ.

Працівники медіа відразу побачили в дослідженні вченого заяву про те, що інопланетяни вже гостювали на Землі. Але вчений в своїй роботі тільки допускає такий варіант. Однак, за словами інших вчених, сама суть дослідження свідчить, що людству необхідно змінити підхід до пошуку позаземних цивілізацій.

Морське НЛО
Морське НЛО

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також вчені пояснили, що Коломбано пропонує новий варіант аналізу відомого парадоксу Фермі — гіпотези про те, що якщо у Всесвіті є інопланетні цивілізації, то чому ми не бачимо слідів їх діяльності. Але підходить до цього питання досить радикально. Інопланетяни можуть бути де завгодно, вважає Коломбано, адже Всесвіт нескінченний. Тільки у рамках проекту Kepler вчені відкрили понад 3800 екзопланет.

У деяких випадках мова йде про планетні системи, яким понад 11 млрд років. При цьому вік Сонячної системи "тільки" 4,5 млрд років. Це означає, що деякі із знайдених екзопланет на 6 млрд років старше нашої блакитної кульки.

Варто нагадати, що авіаційне управління Ірландії офіційно заявило про розслідування появи непізнаних літаючих об'єктів в небі над територією країни. Про це стало відомо у вівторок, 13 листопада. В один і той же день, вранці, 9 листопада декілька пілотів цивільних авіарейсів надали доповідь, в якому значилося одне і те ж – в небі помічено НЛО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені розкрили ще одну сенсаційну загадку пірамід, яких в історії вже безліч. Здається, ці таємничі споруди ніколи не припинять обростати і містичними міфами, і найнесподіванішими науковими гіпотезами. Найбільший інтерес, як і раніше викликає спосіб будівництва цих споруд. Дехто вважає, що піраміди побудували інопланетяни.

Нагадаємо, космонавт прокоментував IQ росіян, які вирішили перевірити подвиг Армстронга.

Як повідомляв Знай.uа росіяни зібралися викривати США на Місяці.

Знай.uа писав, НЛО або примари: на картах Google знайшли таке, від чого волосся стає дибки.