Буквально днями жителям Швеції вдалося зафіксувати на відео доказ того, що Нібіру існує. Інформацію про це отримали уфологи, і відразу ж почали будувати нові теорії і гіпотези про смертоносну планету.

Відео з доказом було опубліковано на YouTube. На короткому ролику чітко видно, як Нібіру червоними променями проривалася крізь хмари.

"Спочатку ми прийняли Нібіру за зловісний схід сонця, але потім зрозуміли, що це щось інше і відразу ж стали знімати на відео", - розповіли очевидці, які були шоковані подією.

Уточнюється, що Нібіру бачили в місті Вестерос о пів на дев'яту ранку. На думку конспірологів, ця містична планета може становити реальну загрозу, якщо все ж почне атаку на Землю. У свою чергу уфологи називають планету "зіркою смерті", яка при падінні може знищити все людство за лічені секунди.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До речі, якщо Нібіру зіткнеться із Землею, їй загрожує повне знищення. Кілька мільйонів років останки Землі будуть поневірятися по орбіті. Дослідники вважають, що навіть у випадку, якщо Землі вдасться уникнути зіткнення з планетою X, швидше за все, людство не зможе вижити.

Справа в тому, що раніше вчені передбачили проходження Нібіру поблизу орбіти Землі. Якщо це відбудеться, почнуться планетарні катаклізми. Вчені прогнозують цунамі заввишки 200 метрів, повені у всіх прибережних містах, ураганний вітер швидкістю 400 км на годину, а також зміщення літосферних плит і виверження вулканів.

Нагадаємо, що уфологи вирахували точну дату кінця світу. Апокаліпсис, за їх прогнозом, повинен настати 16 грудня.

Як повідомляв портал Знай.uа, деякі прихильники змови впевнені в існуванні містичної планети Нібіру. В якості доказів вони надають відеоматеріал.

Також портал Знай.uа писав, що в результаті зіткнення Чумацького шляху з карликовою галактикою, в Сонячній системі пройде “ураган” з темної матерії, який може повністю змінити наш всесвіт.