Данські вчені з Університету Копенгагена заявили про розробку вакцини, яка призводить до зниження ваги.

Про це повідомляють ЗМІ.

Вчені, які працювали над створенням вакцини розповіли, що тепер всі бажаючі можуть втратити зайві кілограми без дієт та важких силових прав.

Крім того відзначається, що вчені активно зайнялись дослідженням інтерлейкіну 6 - протизапального цитокіну, який стимулює реакцію імунної системи на знищення чужорідних подразників.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відомо, що вироблення цього білка посилюється лише при виконанні важких фізичних вправ. Вчені вважають, що цей білок послужить пусковим механізмом для спалювання жирів. Розроблений вченими препарат всю накопичену енергію спрямовує на позбавлення від зайвої ваги.

Також вчені розповіли й про сам механізм схуднення при введенні вакцини. Зокрема, після отримання медичного препарату організм отримує сигнали відносно активізації роботи клітин, які починають позбуватись від підшкірного жиру.

На думку дослідників, цей препарат може замінити багатогодинні і виснажливі тренування в залі. В даний час фахівці планують провести тестування нового препарату на тваринах.

Разом з тим варто відзначити, що в ірландських грунтах знайшли невідомий штам бактерій, який ефективний проти чотирьох з шести головних супербактерій, стійких до антибіотиків.

Нову "зброю" виявила міжнародна група дослідників з Уельсу, Бразилії, Іраку та Північної Ірландії, що базується в Університеті Суонс.

Новий штам назвали Streptomyces sp. myrophorea.

Земля, яку вчені проаналізували, була зібрана в районі Північної Ірландії — область лужних лугів, які, як вважають, має цілющі властивості.

Пошук нових антибіотиків для боротьби зі стійкості бактерій спонукав дослідників вивчити нові джерела, включаючи народну медицину. Вони також сфокусувалися на ґрунті, де можна знайти таких відомих виробників антибіотиків, як стрептоміцини.

У цих краях місцеві жителі за традицією загортали невелику кількість ґрунту в бавовняну тканину й використовували для лікування багатьох захворювань, включаючи зубний біль, інфекції горла і шиї.

Основні результати дослідження показали, що знову було ідентифіковано штам стрептоміцинів уповільнив зростання чотирьох з шести найбільш стійких збудників інфекцій, віднесених ВООЗ до числа тих, які є причиною захворювань: Enterococcus faecium, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonia і Acinetobacter baumanii

Нагадаємо, божевільні інструменти з минулого, які лікарі були вимушені використовувати.

Як повідомляв "Знай.ua", українців скосив страшний вірус.

Також "Знай.ua" писав, у якому віці потрібно робити щеплення дитині.

Вчені винайшли препарати, які допомагають імунітету розгледіти рак