Астрономи оприлюднили деталі загадкових сигналів, які походять від далекої галактики. Сигнали зміг зафіксувати телескоп у Канаді.

Точне походження сигналів досі не відома. Серед 13 швидких радіоімпульсів, які назвали FRB, був один незвичний постійно повторюваний сигнал. Він виходив з одного і того ж джерела, розташованого на відстані в 1,5 мільярда світлових років (до 10 трильйонів кілометрів).

Такий імпульс зафіксовували в історії лише одного разу іншим телескопом.

"Знаючи, що є ще один такий сигнал, можна припустити, що там їх може бути більше. І з більшою кількістю джерел, доступних для вивчення, ми можемо зрозуміти ці космічні загадки: звідки вони і що їх спричиняє", — сказала астрофізик з університету Британської Колумбії Інгрід Стейрс.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Телескоп у цьому університеті, що розташований у Канаді, почав працювати лише в 2017 році. І з того часу вже зафіксував 13 радіоімпульсів, зокрема, і той, що постійно повторювався.

Є кілька теорій, звідки ці сигнали можуть походити. Зокрема, від нейтронної зірки з дуже сильним магнітним полем. Також, сигнали може випромінювати інопланетний космічний корабель. Але ці припущення не підтверджені науковцями.

Раніше ми передавали, що першу "інопланетну" програму американці почали в 1948 році, після знаменитого Розуэлльского інциденту. Особлива група проекту була сформована ще роком раніше. Про це повідомляє Don't Panic.

Цивільний пілот Кеннет Арнольд повідомив про непізнані об'єкти, які пролетіли на величезній швидкості. Військові льотчики і персонал декількох авіабаз інформацію Арнольда підтвердили - ВВС виявилися просто зобов'язані почати розслідування.

Проте, серйозно можливим інопланетним вторгненням займалися американські військові в 1952 році, які створили секретний проект Синя Книга. І поки людство губиться в здогадах, вчені, що брали участь в секретних проектах вже знають правильну відповідь.

Нагадаємо, чим закінчився секретний проект американців Синя книга. У 1952 році можливим інопланетним вторгненням всерйоз займалися американські військові.

Як повідомляв портал "Знай.uа", близько семи годин вечора Елізабет Енн Ходжес і її чоловіка сполохав страшний гуркіт, в миті ока на жінку звалився фрагмент небесного тіла вагою 3.8 кг, і пробив дах будинку.

Також "Знай.uа" писав, розсекретили божевільні проекти часів Холодної війни.