Колір волосся безумовно має сильний вплив на долю жінки. Недарма американська акторка Анджеліна Джолі стверджує, що в її житті розпочалася смуга невдач після того, як вона перефарбувалася в білявку. Психологи провели дослідження і визначили, який колір жіночого волосся найбільше приваблює представників сильної половини людства.

Вивчення цього займалися співробітники Аугсбургского університету.

Вчені провели дослідження, за участі 110 добровольців-чоловіків. Суть експерименту полягала в тому, що їм показали фотографії жінок з різним кольором і довжиною волосся. Учасники дослідження в свою чергу повинні були оцінити привабливість представниць прекрасної статі і можливість створення з ними сім'ї.

Окрім цього, чоловіки писали під кожною фотографією приблизний вік жінки на фото. Як показали результати дослідження, представникам сильної половини людства найбільше подобаються блондинки. Однак чоловіки переважно вважають їх несерйозними. Тому для створення сім'ї частіше вибирають брюнеток.

Фахівці відзначили, що колір волосся завжди був маркером для здоров'я. Як відомо, волосся людини з віком набувають більш темний відтінок. Отже, чоловіки вважають, що блондинки мають більше шансів народити здорове потомство. Також дослідження показало, що для представників сильної половини людства найбільш привабливою є середня довжина волосся.

Нагадаємо, що Алайде Менна Баррето з Бразилії усе життя мріяла пофарбувати волосся у яскравий колір, але не змогла цього зробити спочатку через суворих батьків, а потім через чоловіка-тирана. Алайді вдалося втілити своє бажання тільки у 80 років.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, не так давно з'явилася нова незвичайна професія - обнімальник. Вона стала досить популярною у Японії та Америці.

Як повідомляв "Знай.ua", якою жінкою потрібно бути, щоб чоловік ніколи від вас не пішов?