Астрономи заявили, що на Сонячну систему чекає неймовірна космічна подія.

Про це повідомляє replyua.net.

Крізь Сонячну систему на швидкості 500 км в секунду несеться темна матерія. Астрономи стверджують, що цей процес люди не можуть ні відчувати, ні бачити.

Зараз темна матерія - одна з найбільших загадок Всесвіту. Теоретично її можна зловити для подальшого вивчення. Безпосередньо вчені не змогли її зафіксувати, вони навіть не визначилися, з чого вона складається.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Факт існування темної матерії і її руху астрономи виводять, виходячи з напрямку руху зірок і галактик, які переміщуються занадто швидко для своєї маси. Це означає, що існує ще одна маса, яка створює гравітацію та впливає на рух космічних тел.

Вчені заявляють, що навчилися розраховувати цю масу. Вона і отримала назву темної матерії, і вчені вже давно намагаються знайти спосіб засікти її безпосередньо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вченими було зареєстровано загадкове оповіщення, яке дійшло до Землі із сузір'я Діви.

Астрологи зафіксували дивний сигнал з космосу. Як вдалося визначити вченим, його джерело перебував у сузір'ї Діви за світилом GJ 447. Завдяки потужній техніці співробітники університету навіть змогли визначити точне розташування джерела сигналів.

Дивна подія сколихнула громадськості і спантеличило співробітників університету Пуерто-Ріко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ученые розгадали таємницю інопланетного сигналу з космосу. За версією дослідників, дивний сигнал породив один або декілька супутників на геостаціонарній орбіті. На їх думку, це пояснює, чому звуки пов'язані із зіркою "Росс 128".

"Знай.uа" писав, що одне з найбільш популярних "слів" в абетці Морзе - SOS. Його склад: 3 крапки, тире 3, 3 точки. Це універсальний сигнал лиха. Считается, що SOS розшифровується як "врятуйте наш корабель" або "врятуйте наші душі". насправді, це не зовсім так.