Уфологи помітили біля Міжнародної космічної станції близько десяти кораблів, які можуть бути розвідниками з планети Нібіру.

прибульці
прибульці

Конспірологи вважають, що таємничі інопланетні кораблі знаходяться практично на одній орбіті з МКС, однак не подають ознак руху. Вчені з усіх сил намагаються знайти логічне пояснення, але у уфологів вже є своя думка.

Нібіру мчить до Землі
Нібіру мчить до Землі

Так, фахівці-уфологи вважають, що гості з Нібіру намагалися встановити певний контакт з людьми, але офіційні джерела вирішили про це не розповідати. Передбачається, що представники інопланетян свідомо стежили за МКС і Землею, щоб зібрати якомога більше даних про нас. Для таких "рандеву" прибульці спеціально подорожують групами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

МКС
МКС

Навіть думки конспірологів розділилися, оскільки деякі не вірять, що прибульці планують атакувати землян. Частина уфологів переконані, що посланці Нібіру мають добрі наміри.

Варто нагадати, що наближення Нібіру пророкуюють все більша кількість уфологів. І люди все-таки сподіваються, що Вищі сили зможуть уберегти Землю від руйнування. Днями радісну ознаку побачили в небі жителі Росії. Жителі Махачкали помітили в небі світіння янгола. Воно подарувало людям впевненість у завтрашньому дні. Фотографія незвичайної аномалії швидко поширилася в мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найнебезпечніший астероїд за всю історію космічних спостережень наближається до Землі. Таку тривожну заяву зробили NASA. За даними космічного агентства, астероїд було виявлено в липні 2018 року. Якщо він впаде на один з континентів, катастрофічні наслідки набудуть глобальних масштабів.

Наприклад, відбудуться страшні кліматичні зміни, передбачити які не можуть навіть вчені. Падіння астероїда може призвести до зникнення цілого континенту. Діаметр космічного тіла, що наближається до Землі, перевищує два кілометри.

Нагадаємо, NASA вперше відправило зонд на "край світу": побачене шокувало людство.

Як повідомляв Знай.uа вогняна Нібіру спускається на Землю: кінець світу неминучий.

Знай.uа писав, в Біблії знайшли страшне пророцтво: світ на межі, все закінчиться в 2019-му.